Uddannelsen giver dig ret til…

1)   Registrere dig som RAB Zoneterapeut. Registreret Alternativ Behandler. Lov vedtaget i Folketinget 2004
2)  Sygeforsikringen danmark, med eget ydernummer og give tilskud til zoneterapi behandlinger. Har 2.500.000 medlemmer
3)  Behandle i virksomheder med firmaordninger
4)  Falck Healthcare ordningen
5)  Momsfritagelse for alle zoneterapi behandlinger
6)  Behandler klienter med Sundhedsforsikringer
7)  At behandle på sygehuse, hvor klienten selv betaler ydelsen, Sygehuset skal vide  besked
8)  At danne din egen klinik også under uddannelsen

Zoneterapeutuddannelsen

Tænk den tanke…jeg kan, jeg vil og jeg gør det…

Bliv zoneterapeut, et sundt alternativ.
Livsglæde og begejstring i uddannelsen og med hjertet på rette sted

Skoleleder, RAB Zoneterapeut / RAB akupunktør Leif Nielsen, foran moderne undervisnings udstyr.
Har kendt til zoneterapi siden 1982 og er zoneterapi lærer på 32. år nu.
Mine 41 års kendskab til zoneterapi og klinikbehandling, kommer dig til gavn i undervisningen. Hele den viden, øser jeg gerne til dig.
Der undervises i TKM Traditionel Kinesisk Medicins grundprincipper og 5 elementloven.

Livsglæde og begejstring er drivkraften, når du er i gang med uddannelsen. Lær at hjælpe din egen familie, venner og bekendte. Grunduddannelsen henvender sig til alle.

Eleven er forsikret under hele uddannelsen, når de er tilmeldt elevforeningen i ZCT. Skal være medlem der for at være forsikret.
Eleverne på skolen er forsikret under hele uddannelses forløbet. Hvis en betalende klient eller trænings-klient, skulle søge om erstatningskrav på en eller anden måde. Det gælder når de udøver zoneterapi, massage og akupunktur. Forsikringen dækker på skolen, i eget hjem, ude hos andre privat hjem og på virksomheder.

Dine medlemsfordele som elev:

  • Erhverv ansvarsforsikring
  • Koda gramex
  • Medlemsbladet sendt til din postkasse
  • Adgang til zct´s intranet – kun for medlemmer
  • Mulighed for at downloade artikler fra fagbladet, som du kan dele i din klinik eller på din hjemmeside
  • Skabelon til visitkort, brevpapir og klientvejledninger.
  • Deltagelse på generalforsamlingen, dog uden stemmeret
  • Efter endt uddannelse, tilbydes nyuddannede terapeuter fra zct samarbejdende skoler, 6 mdr. gratis medlemskab. Dette er dog betinget af, at du indmelder dig i zct, senest 1 mdr. efter endt uddannelse

Din pris som studerende er 275 kroner pr. halvår.

40,9 % har zoneterapi som hovedbeskæftigelse
Lær at blive en dygtig RAB zoneterapeut og muligheden for at kunne leve af det efter endt uddannelse, og 40,9 % af landets zoneterapeuter har det som fuldtidsbeskæftigelse ifølge en landsdækkende undersøgelse fra Syddansk Universitet i Odense fra år 2008. I dag er der langt flere, der lever af uddannelsen alene.

Sygeforsikringen danmark
Tilskud til zoneterapibehandlinger fra Sygeforsikringen danmark med mere end 2,5 mill. brugere, kan kun give endnu mere arbejde til de i forvejen travle zoneterapeuter. Jo vi er ikke i tvivl om at der er en god investering i uddannelsen og efterfølgende gode muligheder for at kunne leve af det fuld tids, hvis du ønsker dette.
Uddannelsen er grundlaget for at du kan blive godkendt hos Sygeforsikringen danmark som behandlende zoneterapeut, der kan give tilskud til din klienter, når du er medlem hos en professionel terapeutforening og RAB godkendt. Dvs. Registreret Alternativ Behandler.

Bestem selv dit arbejde og kom ud af det stressede hamsterhjul
Nogle ønsker kun halvdags og andre behandler nogle få dage eller aftener om ugen. Det er helt op til dig hvad der passer ind i dit liv. Det giver balance i dit eksisterende familieliv. Det er fantastisk afstressende og givende at behandle sine medmennesker, der kommer til dig, fordi de har hørt at det er du bare god til.

Innovation og udvikling
Vi skaber mange nye virksomheder i form af zoneterapi klinikker rundt i landet. Et levebrød der giver den enkelte zoneterapeut frihed i forhold til hjem, øvrige arbejde og fritid. Bestem selv hvornår du vil arbejde og tjene til livets ophold. Kontakt endelig skolen og få kontakt til en behandler, som lever af det og hør deres succes historie.

Fuldtidsarbejde og uddannelse. 
Uddannelsen er tilrettelagt på en sådan måde, at du kan have fuldtidsjob ved siden af de 2 år uddannelsen varer. Det har 98 % af skolens elever. Du har valgmuligheder for dag- og aftenundervisning. Sammensæt dette som passe til dig og dit liv.

Masser af informationer
Vi er meget informationsivrige og har valgt at give dig så mange oplysninger som muligt, vi kan simpelthen ikke lade være… Vi putter ikke vores eget lys under en skæppe, og som du nok kan se, når du læser om os på hjemmesiden…
Vil vi gerne fortælle om alt det vi er gode til og den kompetence der ligger til grund, for det du skal lære under hele uddannelsen.

Selvudviklingsprocessen
Der sker så stor en udviklingsproces for den enkelte elev, at det alene sammen med indlæring til  Zoneterapeut, er det hele være at følge på sidelinjen og i undervisningsprocessen. Et nyt kapitel i dit liv finder sted i de 2 år uddannelsen varer. Det åbner mange nye døre til dig og din familie.