Support. Klik på logo

Hjælp til installering af NetMedic online, uanset hvor i landet du bor

EDB journal – Journal for alternative behandlere

Klar til salg nu
Det nye elektroniske værktøj til samtlige alternative behandlere i Danmark 

Pris inklusiv moms 3750,-
En engangs investering.
Salgsmateriale kan rekvireres. Udfyld venligst skema nederst på denne her side.
Dansk Windowsbaseret behandler-journal for alle alternative behandlere i Danmark.
Kompatibel med de fleste Windows systemer og nu også med Windows 8,2 og Windows 10

Vi kan hjælpe med installeringen, uanset hvor i verden du bor. Fjernsupport.
Elektronisk RAB-journal og stort anamnese program. Det største af sin art i Norden.
For første gang nogensinde er der nu udviklet en fantastisk brugervenlig EDB – journal, som kan bruges af alternative behandlere til data information af den enkelte klient. Den indeholder meget mere end mindstekrav til RAB-journalen og derudover et stort væld af bruger muligheder, til alle tænkelige krav for brugen af journalføring.
Der er kasse funktion, udskriv regning og kvittering funktion, holde styr på aftaler funktion, kobles til Sygeforsikringen danmark funktion, og meget mere.

Bærbar PC eller fast computer. Ingen papir journaler mere.
Langt de fleste alternative behandlere er i dag fortrolig med pc. Og dette nye tiltag vil lette det papirarbejde og give stor overblik og frihed til at kunne koncentrerer sig om det væsentlige, nemlig behandlingen. Det vil være nemt at have en bærbar pc. med på klinikken eller notater der senere når man kommer hjem, nemt kan indføre i stationær pc. Det tager kun 1 min. Undertegnet har selv arbejdet med EDB journalen i de sidste 11 år på zoneklinikken.

Alle alternative behandlere.
Den er velegnet til alle grupper inden for den alternative verden, sådan at den er tilpasset om du er akupunktør, eller zoneterapeut, heilpraktiker, massør, kinesiolog, og mange flere.

Fremtidssikret.
Journalen er nutids og fremtidssikret, sådan at den altid via opdatering, nye versioner og nye tiltag altid er foran m.h.t. de krav myndighederne anviser og hvad RAB behandlere for brug får i sin journalføring. Den går langt ud over hvad der forlanges af sundhedsmyndighederne. NetMedic v.1.0 er kompatibel med Windows.

Krav til lovgivning i Danmark.
Der vil i journalen være mulighed for henvisningssteder på internettet, for at kunne læse om de i Danmark påførte krav mht. etik, journalopbevaring, rettelser, tavshedspligt osv.

Produktudviklere. Leif Nielsen og Kenn Øhlenschlæger
Produktet er udviklet i samarbejde med 2 professionelle softwareudviklere og 2 alternative behandlere som er Leif Nielsen og Kenn Øhlenschlæger.
Udviklingen af produktet har været under vejs i over 6 år. Mange professionelle alternative behandlere har været med til at komme med gode ideer for indhold og brugervenlighed. Et rigtigt gennemtænkt produkt i særklasse.
Indholdet er udviklet af Leif og Kenn, men fra ide til pc. brug, er udviklet af de 2 edb konsulenter.

NetMedic kontaktformular

Felter markeret med * skal udfyldes.
Bemærk: NetMedic fungerer ikke på mac-computere!