Skoleleder Leif Nielsen viser her den største meridianmand i Europa, der bruges til undervisningsbrug i meridianlære og akupunktur samt kinesisk lægekunst. Endvidere findes der skelletter og kropsmodeller til indlæring af diverse fag.
Har 32 års undervisningserfaring (over 10.000 timers undervisning) i at undervise i zoneterapi, meridianlære, visuel ansigts- og foddiagnose. (hvad fortæller fødderne om det enkelte menneske). Markedsføring og opstart af klinik og meget mere.
Har arbejdet med zoneterapi siden 1979.  Dog proff. uddannet i januar 1991
Er også uddannet TKM RAB godkendt Akupunktør. Har behandlet klienter i 42 år.

Her modtager eleverne teoretisk undervisning i samtlige fag i uddannelsen, dog ikke anatomi og fysiologi samt sygdomslære, da dette tages online. Her foregår også efter- og videreuddannelse også for andre terapeuter med anden alternativ uddannelse. Der er plads til 24 elever ad gangen til de teoretiske fag, såsom anatomi og fysiologi, sygdomslære, psykologi, kost- og ernæringslære, biopati, orientalsk diagnose, sportsskader, muskelreflekszoneterapi m.m.
I zoneterapi faget deles holdet op i 14 eller 16 elever ad gangen, da dette kræver opsyn hele tiden i indlæringsfasen. Vi ansætter selv vores undervisere, for at sikre en meget høj kvalitet i uddannelsen.
Det sjælsarbejde der lægges deri er uovertruffen.

Brikse hvor der gives zoneterapi og muskel massage. Igennem de 2 år eleverne er på skolen, får man selv mange zoneterapibehandlinger, som også kan styrke den enkeltes elevs sundhedsprofil.
De giver også muskelmassage på hinanden. Der kommer også virksomheder ind, hvor den enkelte elev giver behandlinger. Derved opnås en åbning til erhvervslivets mange muligheder. Der undervises i markedsføringsloven og opstart af virksomhed i uddannelsen.

Eleverne øver de praktiske færdigheder på hinanden under hele uddannelses forløbet. Der lægges stor vægt på at give hver enkelt elev de fornødne færdigheder ud fra mesterlære-princippet. Derfor er holdet delt i dag- eller aftenhold når der skal undervises i zoneterapi-delen. Sammenholdet er helt i top. Bemærk at du selv som elev vil få en masse zoneterapi behandlinger igennem de 2 år du er på skolen.

Frokostrum hvor eleverne holder pause og spiser medbragt mad. Der kan købes kaffe/te. Her er plads til 24 sultne sjæle i hyggelig samvær. Der er køleskab til medbragte madpakker. En stor baghave med bålplads til frisk luft og tai chi samt yoga øvelser.

Skolens hyggelokale, hall og éntre. Der er yderligere gode toilet forhold, bruser, elevtelefon, samt diverse literatur til pauserne. Endvidere ligger skolen kun 50 m. fra fredet skov og 100 m til møllesø og 150 m. til busstoppested. Der er også et stort udeareal med bålplads og skråninger.