Zoneterapi hold 2024 Aftenhold

start 02. september 2024 – slut 20. juni 2026

Tilmelding

Underviser

Leif Nielsen

Skoleleder på Zoneterapeutskolen i Kolding. Leif Nielsen er uddannet Zoneterapeut, har egen klinik til daglig og har arbejdet 16 år som firmazoneterapeut og med smerter og sports skader. Har arbejdet med zoneterapi behandlinger i 42 år, men professionel uddannet i 1991. Har 32 års undervisningserfaring i ovennævnte fag og undervist i over 10.000 timer i det nævnte fag. Du møder altså en underviser med 42 års erfaring på området og denne viden vil blive viderebragt til dig i uddannelses forløbet. Sådan at du kan komme til at leve af det, hvis du vil. Har uddannet lidt over 1000 zoneterapeuter fra overtagelse af skolen i 1991 og frem til i dag. Er endvidere uddannet TCM akupunktør. Ud fra forståelse af Kinesisk Medicin principper. Leif Nielsen er godkendt til at give tilskud til både zoneterapi- og akupunkturbehandler for Sygesikringen “danmark” Er aktiv med smerteklinik.

Der findes over 240 reflekspunkter under og oven på fødderne som er zoneterapeutens redskab.

Du undervises i zonerne på fødderne (inddelt i sammenhængende systemer), meridianlære, visuel foddiagnose og praktiske øvelser og m.m. Du lærer også hvordan meridianerne løber på kroppen og væsentlige akupressurpunkter.

Lær hvordan meridianerne løber på kroppen og se sygdomme og ubalancer ud fra østens måde at opfatte det hele menneske på: nemlig Sind, Krop og Ånd. Lær musklernes sprog der afspejler, fysik, psyke, personlighed, styrker og ubalancer.
Vi gør også meget ud af sportsskader og firmazoneterapi. Det er vi specialister i.
Vi har registreret og kortlagt alle musklernes reflekszoner på fødderne.

Både almen behandling, behandling af sportsskader og erhvervs zoneterapi indgår i faget. Du vil også blive undervist i gældende regler for alternative behandlere, muligheder og udfordringer, markedsføring, klinik opstart og m.m.

Undervisningen vil være en kombination af teori og praksis (hvor du og dine medstuderende har mulighed får at indøve håndværket på hinanden).