Fødsel- kolik og spædbørn zoneterapi

weekend 07. og 08. september 2024

Tilmelding

Underviser

Jeanette Bille Kjeldsen

Mit navn er Jeanette Bille Kjeldsen, jeg er akupunktør, zoneterapeut og uafhængig velværekonsulent. Jeg har klinik i Fredensborg, hvor ca. halvdelen af mine klienter er børn, og det har givet mig stor erfaring på netop dette område. Derudover har jeg været med som fødselsterapeut ved mange fødsler. Jeg har i de sidste 20 år undervist i dette specielle område på min skole. Dette kursus åbner op for mange muligheder i fremtiden og krav til en zoneterapeuter, der også vil arbejde i det sundhedsfaglige system.

Klik og lyt

Spændende kursus i:
Zoneterapi og akupressur til gravide, fødende og kolik-børn.

Jeanette har haft klinik i Fredensborg i 20 år nu. Så en erfaren og kompetent underviser i dette specielle fag.

På kurset lærer du at behandle gravide med zoneterapi og akupressur, så du kan afhjælpe de problemer, dine gravide klienter kan have. Desuden skal du lære nogle grundteknikker til brug under fødsler bl.a. til smertelindrende behandling. (Disse teknikker kan også bruges til andre slags smerter.)

Derefter vil du blive undervist i at give zoneterapi, massage og akupressur til børn. Du vil lære, hvordan du nemmere kan komme til børnenes fødder, og hvor meget behandling du skal give dem afhængig af deres alder.