Bemærk venligst:
Dine oplysninger kan ikke sendes til os, hvis email ikke er oplyst, så skulle du ikke have en email, kan du altid ringe til os på:
skolens mail
info@zoneterapeutskolen-kolding.dk

Skulle vi ikke lige tage telefonen, er der en telefonsvarer og indtal venligst en besked i den og vi kontakter dig så hurtigt vi kan og helst samme dag hvis dette er muligt.
Ændrer du din mail, så skriv til os, så du får tilsendt program.
Du kan rekvirerer program for 2018 og indtale på
Telefon: 2678 7272
Vi kontakter løbende.

Den nye lov “Databeskyttelsesforordningen” med virkning fra 25. maj 2018.
Til dig der gerne vil have tilsendt uddannelses program.
Skolen får nogle få relevante oplysninger fra dig (se nedenstående udfyldningsformular), for at at sende program til dig.
Når du sender formularen ind til os, så kan du altid til enhver tid bede om at få dem slettet igen. Skolen skal da kontaktes. pr. mail eller telefon.
Skolen beder kun om navn, adresse, tlf, og email og ikke andre personfølsomme oplysninger.
Disse oplysninger videresendes ikke til andre og beskyttetes jvf. lovgivning GDPR. 25. maj 2018.
Endvidere oplyser vi ikke om hvem der er elev på skolen og ej udlevering af adresse/klasselister.
Vi har også tavshedspligt.

Send venligst det komplette program om Zoneterapeutuddannelsen 2019 til mig
når det er klar.
Der oprettes et daghold og aftenhold i zoneterapi.

Kære besøgende

Så snart vi har modtaget din nedenstående bestilling, så sender vi dig det komplette uddannelses program 2019, når det er klar.

Programmet er på 24 sider og er meget detaljeret, med samtlige datoer, økonomi og beskrivelse af uddannelsen og fag indhold.

Vi har været aktive i 39 år nu som zoneterapeutskole.
Den viden vil vi gerne give dig.

Husk at din underviser i zoneterapi Leif Nielsen, har 37 års behandler erfaring i zoneterapiens verden og 28 års erfaring i at undervise og uddanne kompetente behandlere til det danske alternative sundhedsvæsen.

Når vi har modtaget din mail og udfyldt nedenstående felter.
Husk at alle felter skal udfyldes.

Udfyld venligst nedenstående formular:

Hvordan har du hørt om skolen?