Kost og ernæringslære

Starttidspunkt: 18/01/2025

Tilmelding

Underviser

Frede Damgaard

Kost- og ernæringslære 30 timer Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling, og har haft særlig fokus på kostens- og urternes samt alternative indfaldsvinklers betydning for menneskets velbefindende. Frede Damgaard er uddannet DET Ernæringsterapeut, Biopat og Phyoterapeut Frede Damgaard er kendt helseskribent i ugeblade, tidskrifter og deltaget i flere TV udsendelser. Mange læsere og lyttere er blevet hjulpet gennem gode råd og hans viden omkring sund kost og livsstil. Ved siden af dette arbejde har Frede Damgaard en klinik i Århus, hvor han igennem omkring 40 år, ud fra en irisanalyse m.m., vejleder og hjælper klienter til et sundere liv ! Han er ligeledes en kendt foredragsholder og underviser om helse og sundhed, sund kost og ernærings-terapi siden 1974 i Danmark, Norge og Sverige. Specielt for helsekostbranchens grunduddannelse i Danmark og Norge. Undervisning af Heilpraktikere, Biopater/naturopater, Zoneterapeuter, Kinesiologer, alternative Kosmetologer og Phytoterapeuter – samt holdt mange foredrag landet over – for brugere og interesserede af helsekost igennem omkring 40 år. Er forfatter til en del små hæfter og bøger om helse, og udviklet et stort farverigt undervisningsmateriale til brug for undervisning af kursisterne. Frede Damgaard er en af de første og største pionerer indenfor helsebranchens i Danmark, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland. Mad skal være din medicin og medicin skal være din mad (Hipokrates). Lær at understøtte klienten via kosten til en bedre balance og velvære. Supplerende kost er støttende og givende i bl.a. kombination med zoneterapibehandlinger og andre behandlingsformer. Det er vigtigt at kosten er afstemt i forhold til den sygdom/ubalance klienten måtte have. Sunde kostvaner alene kan ændre sygdomsbilledet og ved at fjerne eller reducerer de belastende faktorer, gør at kimen til sygdommen/ubalancen ophæves. Tænk i dag på alle de mennesker der lider af fødevareallergi, eksem og andre sygdomme der udspringer af for dårlig kost. Den mad vi spiser, går helt ind i cellen i kroppen. Vi bliver hvad vi spiser og optager i kroppen.

Klik og lyt

Mad skal være din medicin og medicin skal være din mad (Hipokrates).
Lær at understøtte klienten via kosten til en bedre balance og velvære. Supplerende kost er støttende og givende i bl.a. kombination med zoneterapibehandlinger og andre behandlingsformer.
Det er vigtigt at kosten er afstemt i forhold til den sygdom/ubalance klienten måtte have.

Sunde kostvaner alene kan ændre sygdomsbilledet og ved at fjerne eller reducerer de belastende faktorer, gør at kimen til sygdommen/ubalancen ophæves.

Tænk i dag på alle de mennesker der lider af fødevareallergi, eksem og andre sygdomme der udspringer af for dårlig kost.